Zorzal je relativně malé, moderní a naprosto nekonvenční vinařství bratří Michellini. Juan Pablo, Gerardo a Matías ho založili v roce 2008 a vyrábí krásná naturální vína za použití nejrůznějších starých i nových technologií. Vinařství leží v nádherné krajině přímo na úpatí stratovulkánu Tupungato (jednoho z největších vrcholků And) v oblasti Gualtallary.
Vinice se nachází opravdu vysoko - přes 1350 m.n.m. a díky své poloze lze říci, že se jedná o vinohrady v BIO režimu. Hroznům zde nehrozní plísně ani jiná onemocnění, a tak se zde použití jakékoliv chemie lze snadno vyvarovat. Místní výjimečné terroir tvoří relativně chladné klima, dostatek slunce a vápencová půda s křídovým podložím, která dodává vínům krásnou mineralitu.
Portfolio vinařství Zorzal tvoří tři řady vín - základní TERROIR ÚNICO, vyšší GRAN TERROIR a EGGO vyrobená v betonových vejcích. Kvalitu vín tohoto nadějného vinařství potvrzují každoročně úspěchy na nejprestižnějších vinných soutěžích. Skvělé hodnocení vínům udělil Tim Atkin, James Suckling, The Wine Advocate, The Decanter Magazine, Descorchados a mnoho dalších...