Rodina Rudolfských se od roku 2002 na historických vinicích okolo Kutné hory, Kačiny a Kuksu snaží obnovit zašlou slávu pěstování vinné révy na kutnohorsku. A to rovnou v biodynamickém stylu, v ČR zatím nepříliš rozšířeném.
Jako jediné vinařství v ČR je držitelem prestižního biodynamického certifikátu Demeter. Díky tomu máme jistotu o tom, jakým procesem prochází víno od vinice až po nalahavování. Tedy strikně bez chemie, ručně, spontánní kvašení, batonage, nefiltrováno, nečířeno, minimálně sířeno, většinou vůbec. Vína jsou díky minimálním umělým zásahům do procesu vinifikace neuvěřitelně "místní", terroirová. A nádherně ukazují, že kutnohorsko má co nabídnout.
Lukáš Rudolfský (na fotce výše) velmi rád experimentuje. V sortimentu najdeme široké rozpětí vín od jednodušších zemských kusů až po třeba i botrytický Rýňák (!), nebo třeba oranžové víno, které fermentovalo na slupkách v kónickém tanku.
Zmínit musíme fakt, že ke zrání vín mají ve sklepě v klášteře Sv. Voršily barikové sudy od prestižního francouzského výrobce Francoise Frerese, protože se tím vinařství vůbec nechlubí.